Hillrom - Totalcare P1900
by Hillrom

Hillrom Totalcare P1900 Forums

Updated  Jul 10 2020
3 Replies

Hillrom - Totalcare P1900

Max inflate goes to zero and does not automatically switch to normal intermittently I get the error message maxiflate timed out. What would cause this? There are no errors listed in  service required. Works fine most times just on occasion

RE: Hillrom - Totalcare P1900

MedWrench Kari replied a month ago

Updated  Jun 22 2020
1 Reply

Hillrom - Totalcare P1900
I have a total care 1900 the intellidrive wont operate?? I replaced old batteries . Board??

RE: Hillrom - Totalcare P1900

MedWrench Kari replied a month ago

Updated  Feb 14 2020
4 Replies

Hillrom - Totalcare P1900
Hi i have hill rom total care and am moving how can I disassemble bed from frame to be able to get through a door easier and down some stairs

RE: Hillrom - Totalcare P1900

Joel63 replied 6 months ago

3 Replies

Hillrom - Totalcare P1900
my totalcare p1900f beds will not accept the modules that they are designed to accept. why?

RE: Hillrom - Totalcare P1900

bdthib replied 3 years ago

1 Reply

Hillrom - Totalcare P1900
After swapping Power Control Board the LED's turn on very briefly, fuses checked OK, the blower does turn on indicating AC power is present. I have no bed motions using any side-rail button, GUI does power up, no error present.

RE: Hillrom - Totalcare P1900

MedWrenchMia replied 3 years ago

Updated  May 27 2020
3 Replies

Hillrom - Totalcare P1900
Head section raises but wont lower

RE: Hillrom - Totalcare P1900

kle257 replied 3 years ago

3 Replies

Hillrom - Totalcare P1900

The handles check out ok. The intellidrive system deploys but will not drive. Can someone give me some suggestions on this issue. Thanks

RE: Hillrom - Totalcare P1900

Chris T. - DiaMedical USA replied 4 years ago

Updated  Nov 14 2016
2 Replies

Hillrom - Totalcare P1900

When I bring the head portion up, it stops at roughly 55 degrees. The GCIs are both showing 75 degrees. When the bed is flat, it is at zero degrees. I performed the articulation position sensing system calibration twice with no effect. Swapped out position sensor, TFM and junction module; still no joy. Any ideas?

RE: Hillrom - Totalcare P1900

Spurrier replied 4 years ago

Added  Mar 15 2016
0 Replies

Hillrom - Totalcare P1900

The bed has completely shut down in a v-shape. Nothing is working at all. Please help and tell me what I should do?

RE: Hillrom - Totalcare P1900

LFontenot posted 4 years ago

Added  Mar 2 2016
0 Replies

Hillrom - Totalcare P1900

Bed keeps alarming (Service required), Main board doesn't work. Where can be the problem? Need your help. Ader

RE: Hillrom - Totalcare P1900

Ader posted 4 years ago

Start a Thread

Equipment Name: Hillrom - Totalcare P1900
SIGN IN FIRST
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Please review our Privacy Policy for more details.
I Agree